zaterdag 24 oktober 2009

Kort bosbezoekje

Gezien het feit dat ik deze week herfstvakantie heb, moest ik uiteraard even het bos in. Donderdag morgen (niet te vroeg) het bos in geweest bij de Oud Zwolse weg. Helaas werkte het weer ook niet mee, veel regen, dus was er ook niet veel te horen. Helaas ook niets gezien.

De herfst is al mooi duidelijk te zien. Wat dat betreft is dat ook een mooie periode in de natuur omdat het mooie kleuren combinaties oplevert wat ook fototechnisch mooie plaatjes op kan leveren. Dat houden jullie nog tegoed.

Nog wel even geschrokken toen ik het bos uitkwam lopen en een groene escort met groen geklede heren bij m'n auto zag staan. Bleek het de eigenaar van grofwild.blogspot.com te zijn (onderwijsmens) die samen met een maartensdijker ook aan 'wild spotten' waren. Hij had het weer mooi voor elkaar; volgens zijn blog was hij deze week op vakantie in Elspeet.

1 opmerking:

  1. Het doet mij goed te lezen dat je toch schrok...
    Zo hebben we meer mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Een groen pakkie doet men al snel vermoeden dat we BOA o.i.d. zijn. Ook een leuke kant aan het wildkijken.

    BeantwoordenVerwijderen