Over mij

Sinds mei 2009 zijn we woonachtig op de Veluwe. Vanaf de bronstperiode in 2009 eigenlijk echt enthousiast geworden voor het wild en de natuur in onze omgeving.
Vanaf dat moment ga ik zeer regelmatig de natuur in rondom Nunspeet.

Gewapend met een digitale spiegelreflex; Sony @300 met analoge Minolta lens (70 - 300mm) effectief 450 mm. Voorlopig genoeg voor foto's bij redelijke licht omstandigheden. Een nieuwe camera en/of lens kost het nodige, met deze materialen ben je 'verplicht' om dichter bij je onderwerp te komen, dat geeft ook wel weer een extra dimensie!

Vaak op de fiets zodat er in relatief korte tijd een groot gebied verkent kan worden, maar ook steeds vaker lopend.

Middels deze blog wil ik andere natuurliefhebbers en wildliefhebbers mee laten genieten en laten zien wat voor moois de natuur op de Veluwe (en soms andere plaatsen) te bieden heeft.
Voor mij een prachtige combinatie van ontspanning, beweging, wild kijken en fotografie. Soms is het een 'strijd' tussen die 4, maar meestal is het een gezonde mix.v

Reageren op mijn berichten kan via de reactie mogelijkheid die onder elk bericht staat. Ik krijg nog wel eens verzoeken van mensen of ze mee mogen, maar daar kan ik helaas niet aan beginnen. Er zijn voldoende 'professionele' gidsen die het wild en de natuur van de Veluwe kunnen laten zien. Voor een presentatie over het wild kan ik een beroep doen op m'n collega blogger, dus daar kunt u wel informatie over opvragen.

Wil je in contact komen n.a.v. deze blog? Dat kan via lllanvanleeuwen@gmail.com (haal de eerste 2 ll'en weg) zijn toegevoegd om spamrobots te omzeilen...

Geniet van deze blog, zeg het anderen, maar het mooiste is: zelf genieten van de schoonheid die te vinden is in de natuur! En als je het bos in gaat: met respect en zonder verstoring!